Ons avontuur...

Bij All Ready delen we drie gemeenschappelijke waarden:

Altijd professioneel zijn en onze beloften waarmaken. Bij All Ready zijn we onverzettelijk als het gaat om goed eten. We gebruiken geen conserveringsmiddelen, gemodificeerd gas en/of andere additieven.

Wij zijn ervan overtuigd dat het mogelijk is om goed te eten, met respect voor het milieu en de lokale producenten, zonder al te veel te moeten betalen. Door onze inspiratie van de natuur willen we jullie eveneens inspireren tot gezonde, en bovenal heerlijke, dagelijkse voeding.

Ten slotte Ubuntu "ik ben omdat wij zijn". We willen u eenauthentieke menselijke ervaring aanbieden die u elke dag opnieuw gelukkig maakt.

 

 

All Ready Green

 Je bent, wat je eet..

 

 

love

Van het land rechtstreeks op je bord.. Allereerst werken wij veelal met producten van lokale bodem. We streven een creatieve, evenwichtige en bovenal gezonde keuken na, met seizoensgebonden producten van hier.

 

 

assiette

In de bereiding van onze gerechten, worden nooit conservatieven, gemodificeerd gas of andere additivien toegeveogd. Daarnaast proberen we stap voor stap steeds meer biologische producten op te nemen in onze productie. Uw gezondheid en liefde voor lekker eten staat voorop in de creatie van ons menu. Zowel voor de liefhebbers van een goed stukje vlees of vis als de oprechte vegetariers en veganisten hebben wij altijd volop keuze. Ons doel is simpelweg om aan ieders wensen te voldoen. Voor ons staat eten voor samen komen en genieten!

 

 

packaging

Al ons verpakkingsmateriaal is ecologisch verantwoord en biologisch afbreekbaar. De deksels zijn gemaakt van papier, en kunnen in organische afval container worden geworpen, of worden gecomposteerd. De maaltijd box zelf is ook volledig recyclebaar en kan bij het oud papier. Al het plastic dat wij gebruiken is 85% recyclebaar. De gerechten kunnen worden opgewarmd in de magnetron of oven in de container zelf.

 

 

eco

Op het gebied van levering kiest All Ready voor de meest milieuvriendelijke wijze van transport. De gerechten worden veelal gekoeld vervoerd per fiets of elektrische auto voor optimaal behoud van nutrionele waarde en smaak.

 

 

label

Het geheim van All Ready is respect. Respect voor u en voor onze natuur. Wij bereiden voor u de meest heerlijke maaltijden, bereid met lokale producten, geleverd op ecologisch verantwoorde wijze.

 

 

 Heeft u ook interesse in een milieuvriendelijke stijl van leven? Lees meer op: https://www.be-organic.be/

  Laden...
Laden...